Eda Zeqiri e 22-ta në Tokio 2020

Notarja 16-vjeçare nuk ka arritur të kualifikohet në finale, pavarësisht se në grupin e saj doli e para me kohën…

Eda Zeqiri renditet e para në grupin e saj në Lojërat Olimpike në “Tokio 2020”

Notarja 16 vjeçare nga Kosova ka lënë mbrapa notaret nga Bregu i Fildishtë dhe Ishujt e Virgjër Amerikan. Notarja nga…

​“Tokio 2020”; Noti me Eda Zeqirin në 400 metra stil i lirë

Pas pak çastesh pritet që garat në Lojërat Olimpike “Tokio 2020” t’i fillojë edhe notarja kosovare Eda Zeqiri. Pas Distria…

Eda Zeqiri, përfaqëson Kosovën në sportin e notit në Tokio 2020

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nis prezantimin e ekipi olimpik të Kosovës i cili do të marrë pjesë në Lojërat…
error: