​BE e shqetësuar për situatën në veri të Kosovës

Bashkimi Evropian është shprehur i shqetësuar për tensionet që janë krijuar ditëve të fundit në pjesën veriore të Kosovës, dhe…

ShBA e shqetësuar për situatën në vend: Kosova dhe Serbia të ulin tensionet

Shtetet e Bashkuara të Amerikës vlerësojnë se zhvillimet e fundit rreth marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë janë shqetësuese dhe e…