Molliqaj ftohet nga policia për pretendimet e rënies së Bllokut A3 dhe A5

Kryetari i Parisë Socialdemokrate (PSD), Dradan Molliqaj thotë të jetë ftuar nga Policia e Kosovës, gjegjësisht Departamenti për Krime dhe…

​Do të kërkohet masa e paraburgimit ndaj serbit që dyshohet të ketë kryere krime lufte ndaj popullatës civile

Prokuroria Speciale e Kosovës do të kërkojë masën e paraburgimit për serbin i cili dyshohet se ka kryer krime lufte…

​Hetuesi bullgar flet për dyshimet e para rreth aksidentit

Drejtori i Shërbimit Kombëtar të Hetimeve Bullgare Borislav Sarafov tha se shkak i tragjedisë me autobusin maqedonas mund të jetë…

​Ramosaj merr vendim: “Hidrodini” nuk do ta ketë nën menaxhim Deçanin

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidrodrini” nuk do  e ketë më Komunën e Deçanit nën menaxhim. Këtë vendim e ka marr…

Kryeprokurori i Pejës i kërkon Policisë së Deçanit raport për praninë e dy serbëve që dyshohet se helmuan ujin

Prokuroria Themelore e Pejës ka thënë se është herët të dilet në konkludime se dy të rinj serbë kanë mundur…

Arrestohen dy persona të dyshuar për dhunim në Mitrovicë

Dy persona janë arrestuar në Mitrovicë me dyshimin e kryerjes së veprës penale “dhunim”. Drejtoria e Policisë në Mitrovicë kanë…