Këtë vit shkollor hyjnë në përdorim tekstet alternative, shpërndarja e librave ende nuk ka përfunduar

Me qëllim të përmirësimit të cilësisë së teksteve mësimore, Ministria e Arsimit këtë vit shkollor për herë të parë u…

Pupovci: Vaksinohen 77 përqind e mësimdhënësve

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Dukagjin Pupovci, ka deklaruar se deri më tani janë vaksinuar 77 përqind e…

Universiteti paralel në Mitrovicën Veriore, Pupovci i reagon LDK-së: Legjitimimi ndodhi gjatë Qeverisë LDK-PDK

Zëvendësministri i Arsimit Dukagjin Pupovci ka reaguar ndaj deklarimeve të Lidhjes Demokratike të Kosovës rreth vënies së gurthemelit të Universitetit…

​Kurrikulat arsimore të reflektojnë nevojat e ndryshueshme të sektorit privat

Nevoja për përshtatjen e kurrikulave mësimore të institucioneve të arsimit formal dhe profesional me nevojat e komunitetit të biznesit ishte…

Vetëm 7200 mësimdhënës janë vaksinuar, SBASHK dhe MASHTI: Po rrezikoni fillimin e vitit të ri shkollor

Vetëm 7 mijë e 200 mësimdhënës janë vaksinuar deri më tani, derisa numri i përgjithshëm i personelit arsimor në nivel…

MASHTI ka nisur punën për rishikimin e udhëzimit administrativ për lirimin e studentëve nga pagesa e semestrave

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka nisur punën për rishikimin e udhëzimit administrativ për lirimin e studentëve…

​Ministria e Arsimit ende larg kurrikulës në gjuhen serbe

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Dukagjin Pupovci ka thënë se nuk janë ende në proces të përgatitjes së…

Pupovci: Mësimdhënësit me performancë të dobët mund të largohen nga puna

Zëvendësministri i Arsimit, Dukagjin Pupovci ka thënë se mësimdhënësit mund të largohen nga puna nëse tregojnë performancë të dobët. Ai…