“Leje cigaren për 45 ditë”

Evapify, si kompani lidere në industrinë e vaping, do të nisë një iniciativë inovative të quajtur “Sfida 45-ditore për të…

Flasin nga AUV për gjobat ndaj shkelësve të Ligjit të duhanit dhe inspektimin e Kuvendit

Në prag të Ditës Botërore pa Duhan, nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) janë deklaruar për aktivitetet e tyre…

Operacioni doganor ndërkombëtar “Kladius” parandaloi kontrabandën me duhan

Oficerët doganor kanë arritur të parandalojnë një rast të tentim kontrabandës me duhan përmes automjetit të udhëtareve që vinte nga…

Policia parandalon mallra të kontrabanduara me cigare dhe duhan

Policia e Kosovës, në kuadër të luftës për parandalim dhe luftim të veprave të kundërligjshme, e në veçanti kontrabandës, ka…

​Studimi zbulon aftësinë ‘e pafundme’ të kancerit për të evoluar

Një analizë e paprecedentë se si rriten kanceret ka zbuluar një aftësi “pothuajse të pafundme” të tumoreve për të evoluar…

​Kafshët shtëpiake janë një nga motivimet më të mëdha për të lënë duhanin

Një hulumtim i ri zbuloi se një ndër motivimet më të mëdha që njerëzit të lënë duhanin janë kafshët shtëpiake.…

Rreth 150 gjoba për shkelësit e ligjit të duhanit

Për më pak se një javë janë shqiptuar gjoba për 149 raste të shkeljes së Ligjit për Kontrollin e Duhanit,…

Spanjë, kompanitë e duhanit duhet të paguajnë për pastrimin e bishtave të cigareve

Miliona bishta cigaresh hidhen çdo vit nëpër rrugët dhe plazhet e Spanjës dhe çlirojnë mbetje toksike për asgjësimin e të…

Një problem që përshpejton plakjen më shumë se pirja e duhanit

Muajt ​​e dimrit janë periudhat e vitit kur numri më i madh i njerëzve ndihen të vetmuar, sipas ekspertëve. Nuk…