​Marshi për Srebrenicë”, Haskuka: Beogradi po kërkon ta krijojë Asociacionin në Kosovë sikurse bëri me Bosnjën

Në 26-vjetorin e masakrës së Srebrenicës në Prizren u mbajt marshi i paqes, “Mos e harroni Srebrenicën”. Qytetarët marshuan nga…

​Kryeministri Albin Kurti e emëron Driton Talin këshilltar politik

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e ka emëruar Driton Talin, këshilltar politik për çështjen e koordinimit të SHERPA-s dhe zbatimit…