Atdheu – Shqipëria në rrezik nga prostitutat

Parrulla me të cilën opozita në Shqipëri ka vendosur të fillojë “Luftën” e saj ndaj pushtetit për pushtetin “ Shqipëria…

Budallejtë dhe të çmendurit

Duke parë ngjarjet e fundit në këtë etnikumin tone, dhe sidomos xhiron diplomatike të qeveriut tonë në OKB, më erdhi…

Kosova, serbia, NATO dhe lufta

Në fillim të viteve 1990 politika e atëhershme serbe bëntë çmos që të ruante integritetin territorial të Jugosllavisë, jo si…

Shqiptarët në Kosovën Lindore – popull i askujt

Sot, më 3 prill 2022, në Sërbi po zhvillohen zgjedhjet parlamentare. Nuk kam ndonjë merak për Serbinë apo për zgjedhjet…

Agresioni i mundëshëm rus mbi Ukrainë dhe Kosova

Para dy ditësh Presidenti i Republikës na tha nëpërmjet Fb te tiëj se kishte takuar Shefin e Shtabit të Ushtrisë…