Abazoviq: Me politikën e ekstremizmit anëtarësimi i Malit të Zi në BE është i vështirë

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq në seancën e Kuvendit, ku do të votohet për rënien e qeverisë së…

Kuvendi i Malit të Zi pritet të votojë, Abazoviq: Pas 30 minutave bie qeveria

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq në seancën e Kuvendit e cila po vazhdon, ka thënë se gjatë 100…

Abazoviq përmend emra: Nëse derdhet gjak në rrugët e Malit të Zi mos mendoni se s’keni përgjegjësi

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, duke iu përgjigjur pyetjes se deputetit të Partisë Demokratike të Socialistëve, Predrag Boshkoviq,…

Abazaoviq prezantoi iniciativën për rikonstruktimin e Qeverisë

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazaoviq në seancën e Kuvendit për mosbesimin e Qeverisë së drejtuar nga ai, ka…

​Abazoviq sot përballet me votën e mosbesimit

Qeveria e Malit të Zi e drejtuar nga shqiptari Dritan Abazoviq, sot do të përballet me votën e mosbesimit. Nisma…

Abazoviq të premten do të përballet me votën e mosbesimit

Qeveria e Malit të Zi e drejtuar nga shqiptari Dritan Abazoviq të premten do të përballet me votën e mosbesimit.…

​Shpallen tri ditë zie në Mal të Zi, në mesin e viktimave në tragjedinë në Cetinë edhe dy fëmijë

Prokurorja në Mal të Zi, Andrijana Nastiq, ka deklaruar se në mesin e të vrarëve në tragjedinë e sotme në…

​Tragjedia në Cetinë, Abazoviq: Nuk mbahet mend një ngjarje të tillë

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq ka reaguar pas ngjarjes tragjike që rezultoi më vdekjen e 11 personave dhe…