Abazoviq: Gjukanoviq duhet të jep mandatin për përbërjen e qeverisë së re

Nëse presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, dëshiron të përdorë Kushtetutën, duhet të jep mandatin për përbërjen e qeverisë…

Abazoviq takon Escobar: URA, garantues i kursit pro-evropian të Malit të Zi

Kryeministri i Malit të Zi në mandatin teknik Dritan Abazoviq deklaroi se Lëvizja Qytetare URA, kryesues i së cilës është…

Abazoviq: Mali i Zi nën ndikime të ndryshme, synim kryesor ka anëtarësimin në BE

Kryeministri i Malit të Zi në mandat teknik, Dritan Abazoviq, ka deklaruar se vendi i tij është nën ndikime të…

Mali i Zi mirëpret marrëveshjen mes Kosovës e Serbisë

Qeveria e Malit të Zi përshëndet marrëveshjen ndërmjet Kosovës dhe Serbisë me mbështetjen e BE-së për dokumentet, tha sonte kryeministri…

Abazoviç pas rrëzimit të qeverisë: Krimi i organizuar vazhdon të përdorë tentakulat e tij

Kuvendi i Malit të Zi votoi mosbesimin ndaj Qeverisë së Dritan Abazoviçit, një orë pas mesnatës së 20 gushtit. Qeveria…

Abazoviq: Me politikën e ekstremizmit anëtarësimi i Malit të Zi në BE është i vështirë

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq në seancën e Kuvendit, ku do të votohet për rënien e qeverisë së…

Kuvendi i Malit të Zi pritet të votojë, Abazoviq: Pas 30 minutave bie qeveria

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq në seancën e Kuvendit e cila po vazhdon, ka thënë se gjatë 100…

Abazoviq përmend emra: Nëse derdhet gjak në rrugët e Malit të Zi mos mendoni se s’keni përgjegjësi

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, duke iu përgjigjur pyetjes se deputetit të Partisë Demokratike të Socialistëve, Predrag Boshkoviq,…

Abazaoviq prezantoi iniciativën për rikonstruktimin e Qeverisë

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazaoviq në seancën e Kuvendit për mosbesimin e Qeverisë së drejtuar nga ai, ka…

​Abazoviq sot përballet me votën e mosbesimit

Qeveria e Malit të Zi e drejtuar nga shqiptari Dritan Abazoviq, sot do të përballet me votën e mosbesimit. Nisma…