​Drekat zyrtare të deputetëve i kushtuan buxhetit të shtetit rreth 6 mijë euro

Drekat zyrtare të deputetëve të Kosovës për muajt prill, maj dhe qershor i kanë kushtuar buxhetit të shtetit 5 mijë…

Ju nuk do t’i besoni syve tuaj: Kjo është një drekë – foto

Disa njerëz me të vërtetë i kalojnë kufijtë me atë që janë në gjendje të bëjnë. Gjëra të zakonshme, të…

PDK akuzon LVV për shpenzime enorme në dreka zyrtare

Kryetari i degës së PDK-së në Prizren, Shaqir Totaj ka akuzuar qeverisjen aktuale të Komunës së Prizrenit të Lëvizjes Vetëvendosje…