PEDAKOS – Është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi mes OJQ Italiane Volontari Nel Mondo-RTM dhe Drejtorisë Komunale të Arsimit-DKA Gjilan

Në frymen e bashkëpunimit me Institucionet vendore, organizata  RTM – Volontari nel Mondo në kuadër të projektit Projektit PEDAKOS  ka…
error: