Ministri Aliu: Drejtoria e Urbanizmit u mashtrua për lejet e lëshuara për objektin e NPB-së në Lakrishtë

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ka anuluar punimet në lagjen Lakrishtë në Prishtinë, pasi që gjatë rrënimit të…