​DKA në Prishtinë bashkë me Ambasadën Britanike zotohen për punësime meritore në arsim

Drejtoria Komunale e Arsimit në Prishtinë sot ka bërë thirrjen publike për ekspertë të jashtëm për të marrë pjesë në…

Publikohet lista e bursistëve të Komunës së Prishtinës

Përmes njoftimit në uebfaqen e komunës si dhe profilin e saj në “Facebook”, Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës,…

Smajl Latifi e çon në Prokurori inspektorin që thotë se e urdhëroi jashtëligjshëm shkarkimin e drejtorit në kohë fushate

Kërkesa për shkarkimin e drejtorit të Arsimit në Komunën e Rahovecit shkaktoi debat ditëve të fundit, ndërsa kryetari i kësaj…