Durmishi dorëzon në Speciale tenderin për mirëmbajtjen e urave

Zëvendësministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi ka deponuar një dosje në Prokurorinë Speciale, ku pretendohet se kanë…

Sërish dosje në zyrat e OVL UÇK-së

Organizata e Veteranëve të Luftës së UCK-së ka deklaruar qe sot në zyrat e tyre kanë arritur dosje të reja…