Policia dhe inspektorët ndalojnë qytetarët pa maska

Policia e Kosovës po ndalon qytetarët në sheshet e Prishtinës dhe po u kërkon atyre qe të vendosin maskën mbrojtëse…

​Kush hedh dorezat dhe maskat në rrugë gjobitet me 500 euro

Autoritetet lokale në Romë morën një vendim për të ndëshkuar të gjitha ata që hedhin në rrugët pajisjet mbrojtëse të…

Kujdes me dorezat! Ja çfarë rekomandon OBSH

Organizata Botërore e Shëndetësisë nuk rekomandon përdorimin e rregullt të dorezave në komunitet. Drejtori i Zyrës së OBSH në Bullgari,…
error: