​Analisti serb thotë se Rusia në fakt e ka njohur Kosovën

Kërkesa për njohjen e rajoneve ukrainase të okupuara nga seperatistët rusë Donetsk dhe Lugansk dhe konsiderimi i Kosovës si shtet…

17 fëmijë mes 92 personave ende në spital pas sulmit në stacionin hekurudhor në Dontesk

Më shumë detaje janë dhënë për ata që u plagosën në sulmin në stacionin hekurudhor Kramatorsk në Donetsk në Ukrainën…