Kryetari i rinisë së PDK-së, Donjet Bislimi nderohet në Washington me çmimin “IRI Freedom Award”

Kryetari i rinisë së PDK-së, Donjet Bislimi është nderuar me çmimin “IRI Freedom Award”, në Washington, për kontributin e tij…

PDK bën thirrje për një mobilizim urgjent të Qeverisë për sigurimin e vaksinës antiCOVID

Partia Demokratike e Kosovës i ka bërë thirrje qeverisë së vendit dhe Ministrisë së Shëndetësisë për sigurimin e vaksinës anti-COVID,…

Bislimi i PDK-së: Agoni do të ishte gjallë po të ishte testuar për koronavirus sikurse Albini

Donjet Bislimi, nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës për rini, i është rikthyer çështjes së testeve të pamjaftueshme në një…

Bislimi: Leja e Qeverisë Kurti për mjekët e Beogradit saboton luftën e Kosovës kundër pandemisë

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës për rininë, Donjet Bislimi, i cili njëherazi është edhe mjek vullnetar për koronavirus në…
error: