​Mbështetja e Trump rritet pavarësisht akuzave

Problemet me ligjin të Donald Trump nuk e kanë dëmtuar statusin e tij si kryesues i qartë për nominimin presidencial…

​Trump akuzohet për rastin e dokumenteve të klasifikuara

Ish-presidenti amerikan, Donald Trump, është akuzuar për trajtimin e dokumenteve të klasifikuara pasi u largua nga Shtëpia e Bardhë. Trumpi,…

Caktohet data për gjyqin kundër ish-presidentit Trump

Një gjykatës caktoi të martën 25 marsin 2024, si datë paraprake për një gjyq ndaj ish-presidentit Donald Trump, e cila…

Juria: Trump e ka abuzuar seksualisht shkrimtaren E Jean Carroll

Ish-presidenti amerikan, Donald Trump e ka abuzuar seksualisht shkrimtaren, E.Jean Carroll, në vitet 1990 dhe më pas ka shpifur duke…

Ish-Presidenti Trump deklaron pafajësinë ndaj 34 akuzave të ngritura ndaj tij

Një gjykatës e ka paralajmëruar ish-Presidentin Donald Trump që të përmbahet nga retorika që mund të nxisin ose shkaktojnë trazira…

Donald Trump është arrestuar

Pas mbërritjes së tij në gjykatë, Donald Trump tani është zyrtarisht nën arrest dhe në paraburgim policor përpara akuzës së…

Ngrihen akuza penale ndaj Donald Trump

Ish-presidenti amerikan, Donald Trump është paditur nga prokurorët e Manhatanit për pagesën e yllit porno Stormy Daniels 130 000 dollarë…