Dollari në nivelin më të ulët javor kundrejt shportës së monedhave

Dollari ra sot në nivelin më të ulët të një jave kundrejt një shporte prej gjashtë monedhash kryesore botërore dhe…

Dollari u dobësua me 4 për qind kundrejt valutave tjera

Dollari amerikan është në një trajektore rënëse sot, pasi përmirësimi i ndjenjës së tregut ka çuar në një rritje të…

Lëvizja e paqëndrueshme e euros ndaj dollarit pas vendimit të ECB-së

Euro u hodh për një kohë të shkurtër në nivelin më të lartë në gjashtë muaj kundrejt dollarit sot pasi…

Dollari ra, euro pranë nivelit më të lartë në gjashtë muajt e fundit

Dollari u ul sot kundrejt euros dhe funtes, pranë nivelit më të ulët disa mujor, pas rënieve brenda natës të…

Dollari i qëndrueshëm, euro është forcuar lehtë

Dollari amerikan u stabilizua sot në prag të publikimit të shumëpritur të procesverbalit të mbledhjes së fundit të Rezervës Federale…

Dollari forcohet ndaj rivalëve kryesorë, euro ra me 0.83%

Dollari u forcua kundrejt monedhave kryesore sot pasi një rritje e rasteve të Covid-19 në Kinë çoi në ri-vendosjen e…

Euro forcohet kundrejt dollarit

Dollari u rikthye në nivelin më të ulët disa mujor sot pasi investitorët përmbysën një tendencë të rritjes së kërkesës…

Forcohet euroja, dobësohet dollari në raport me lekun

Në tregun e këmbimit valutor vendas, të martën monedha vendase lek vijoi për të dytën ditë radhazi të forcojë pozitat…

Dollari në nivelin më të lartë kundrejt euros pas 20 vjetësh

Sot, dollari u rrit në nivelin më të lartë kundrejt euros në 20 vjet. Dollari u forcua pasi banka qendrore…

Dollari u forcua me 0.4 për qind, euro ra me gjysmë për qind

Dollari vazhdoi të rritet kundrejt një shporte valutash në tregtinë amerikane sot, ndërsa investitorët presin fjalimin e kryetarit të Rezervës…