Falsifikuan dokumentet, ndalohen katër persona

Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton se pas veprimeve të ndërmarra nga Prokurori i Shtetit dhe Policia e Kosovës, janë ndaluar 4…

​Si duhet që ta emërtoni CV-në dhe letrën motivuese?

Kur keni për të dërguar dokumente, madje edhe ato më të rëndësishmet si CV apo letra motivuese, zakonisht i gjithë…

Arrestohen 12 persona, zbulohen laboratorët që prodhojnë dokumente të falsifikuara

Janë arrestuar 12 persona të dyshuar për kryerjen e veprave penale,  pjesëmarrje ose organizimi i grupit kriminal që lidhen me…

Historia e Robert Hanssen, agjenti i FBI që tradhtoi SHBA-në

Më 18 shkurt 2011 është arrestuar Robert Hanssen, apo ai që u quajt nga autoritetet amerikane si “fatkeqësia më e…

​KQZ kërkon që personat me dokumente të UNMIK-ut mos të jenë në listë të votuesve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) kërkon nga Agjencioni për Regjistrim Civil që personat me dokumente të UNMIK-ut të largohen nga…

Konsullata e Kosovës në Kanada ka një njoftim për bashkatdhetarët

Qytetarët nga Kosova me nënshtetësi kanadezë që gjatë këtyre dite janë duke udhëtuar nga Kanadaja drejtë Kosovës përmes linjës së…

Rifillon punën qendra për pajisje me dokumente dhe regjistrim të automjeteve në Podujevë

Në Podujevë sot ka rifilluar punën Qendra për Pajisje me Dokumente dhe Regjistrim të Automjeteve. Kështu ka bërë të ditur,…