VIRUSSIA: Si i përdori ambasadori rus kriminelët serbë për tensionet në veri të Kosovës?

Mbështetja e ambasadorit rus në Serbi Aleksander Botsan-Kharchenko për barrikaduesit serbë në Kosovë përmes vizitës të tij në vendkalimin kufitar…

“Virussia 3” sjell implikimet e diplomacisë ruse në Ballkanin Perendimor

Ngjarjet e fundit në veri të Republikës së Kosovës dhe implikimet e Federatës së Rusiësë, qoftë përmes luftës hibride apo…

Shala: Dokumentari ‘VIRUSSIA’ ka zbërthyer në detaje metodat ruse të luftës hibride për të shkatërruar demokracitë perëndimore

Përhapja e propagandës dhe dezinformatave për të penguar demokracitë perëndimore ka bërë që dokumentari “VIRUSSIA” ta zbërthejë në detaje luftën…

“Virussia” – dokumentari që ka shkuar deri në Ukrainë

Projekti dokumentar “Virussia”, përveç Kosovës, tashmë ka bërë bujë edhe në shtetet e rajonit dhe më tej. Mumin Jashari, producent…

Ambasadori rus në Beograd për dokumentarin VIRUSSIA: “Plotësisht rrenë!”

Ka reaguar për dokumentarin VIRUSSIA ambasadori rus në Beograd Alexander Botsan-Kharchenko. Në një emision në Radio Televizionin e Vojvodinës, ai…