Gjergji: Ndërmjetësuesit e dialogut Kosovë-Serbi mos të lejojnë konflikt të ri në rajon

Ipeshkvi i Dioqezës Prizren-Prishtinë, Dodë Gjergji duke komentuar situatën e tensionuar në veri të Mitrovicës, ka deklaruar secili njeri duhet…

Gjergji: Shpresojmë që paqja të realizohet para konfliktit

Kisha Katolike në Kosovë, përkatësisht Dioqeza Prizren-Prishtinë ka organizuar pritjen solemne me rastin e Festës së Krishtlindjes 2022. Ipeshkvi i…

Dodë Gjergji: Pjetër Bogdani ka luftuar dhe sakrifikuar shumë

Sonte në Qendrën “BogdaniPolis” në Prishtinë, Dioqeza Prizren-Prishtinë, në bashkëpunim me Institutin për Trashëgiminë Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve në…

KFOR i përkushtuar për të mbështetur paqen

Komandanti i KFOR-it, gjeneralmajor Angelo Michele Ristuccia, është takuar me përfaqësuesin më të lartë të Kishës Katolike në Kosovë, peshkopin…