​Deputetët e VV-së e quajnë të çuditshëm reagimin e opozitës për KPM dhe jo për RTK-në

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje(LVV) po e konsiderojnë të çuditshme reagimin e deputetes së PDK-së, Blerta Deliu për procesin e intervisitimit…

​A mund të iniciojë Kuvendi hetim parlamentar për pretendimet e Simmons

Raportimi i ish-kryetarit të Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it, Malcolm Simmons para komisionit për legjislacion të Kuvendit të Kosovës mund…

Kontestohet përzgjedhja e tre anëtarëve të Bordit të KPM-së

Përzgjedhja e anëtarëve të Komisionit të Pavarur për Media ka ngritur shqetësime tek shoqëria civile dhe të juristë të së…
error: