​Sot mbahet pjesa e dytë e Testit të Arritshmërisë

Më shumë se 24 mijë nxënës të klasave të nënta do t’i nënshtrohen sot pjesës së dytë të Testit të…

Nagavci: Jemi gati për fillimin e vitit të ri shkollor, por presim rekomandimet

Përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor 2021/2022 kanë qenë temë kryesore e diskutimit në një takim virtual në…

​Nagavci: Vaksinimi i mësimdhënësve prioritet

Procese dhe aktivitete të rëndësishme në arsim e që për objektiv kanë mbylljen me sukses të këtij viti shkollor kanë…

Mirëpritet pushimi pranveror për nxënësit

Pushimi pranveror për të gjitha nivelet e arsimit para universitar është mirëpritur nga përfaqësuesit e prindërve, DKA-ve dhe mësimdhënësve, ndërkohë…

SBASHK: DKA-të nuk po i njoftojnë mësimdhënësit e sëmurë që janë liruar nga procesi mësimor

SBASHK po i kërkon Drejtorisë së Arsimit në Prishtinë që të mos insistojë në zbatimin e E-shkollorit meqë sipas tyre…