Pse njerëzit djersiten kur nuk duhet?

Ju shpesh djersitni, pa marrë parasysh se cila stinë është dhe sa e ngrohtë është jashtë? Ndoshta është koha për…

Djersitni shumë? 7 arsye pse është e mirë për shëndetin!

Pavarësisht nëse djersiteni në palestër ose thjesht sepse po ecni, kjo mund të nënkuptojë t’i jepni trupit tuaj një hov…
error: