Mehaj në Ditën Ndërkombëtare të Holokaustit: Përvoja jonë historike dhe e popullit izraelit bashkohen në një pikë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj në Ditën Ndërkombëtare Përkujtimore të Holokaustit thotë se përvoja e popullit kosovar dhe asaj izraelite…

​Dita Ndërkombëtare e Holokaustit

Më 27 janar, në Ditën Ndërkombëtare Përkujtimore e Holokaustit shpallur nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara në vitin 2005, përkujtohen…