Osmani: T’i japim frymë barazisë gjinore

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, Agjencia për Barazi Gjinore ka organizuar ngjarjen me temën “Zhbëjmë paragjykimet, punojmë për gjithëpërfshirjen”. Presidentja…

Sot Dita Ndërkombëtare e Gruas

Sot shënohet 8 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas, e njohur edhe si Dita e Nënës. Kjo ngjarje zë fill…

QIKA organizon aksion simbolik për Ditën Ndërkombëtare të Gruas

Qendra për Informim, Kritikë dhe Aksion – QIKA,  sot nga ora 10.00 në sheshin “Skënderbeu” organizon aksion simbolik për shënimin…

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Gruas

Sot shënohet 8 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas. Për nder të kësaj dite, në Kosovë do të ketë aktivitete…