Shteti i mbështet pak, familjarët sfidohen me trajtimin e fëmijëve me autizëm

Edhe në Kosovë do të shënohet Dita Botërore e Autizmit. Shoqata “Autizmi”, do të organizojë nesër disa aktivitete dhe një…

Dita për zero diskriminim

Sot shënohet Dita ndërkombëtare për zero diskriminim, ku bëhet thirrje për t’i dhënë fund diskriminimit dhe për të kremtuar diversitetin,…

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit filloi fushata: përkujto, mbështet, vepro

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit, sot filloi fushata: përkujto, mbështet, vepro, e cila fushatë organizohet tani e tetë…

Në Gjakovë shënohet Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Rome

Në komunë e Gjakovës sot është shënuar Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Rome. Përmes këtij aktivitet të organizuar nga OJQ “Roma…

​Dita Ndërkombëtare për t’i dhënë fund mosndëshkimit të krimeve kundër gazetarëve

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare për t’i dhënë fund pandëshkueshmërisë së krimeve kundër gazetarëve”, e cila u shpall nga Asambleja e…