Dita e Tokës, mbillen pisha e eliminohen deponitë ilegale të mbeturinave në Gjakovë

Komuna e Gjakovës, përkatësisht Drejtoria për Shërbime Publike – Sektori për Menaxhimin e Mbeturinave, ka organizuar sot një sërë aktivitetesh, përmes…

Shënohet Dita e Tokës, ministri Aliu kërkon vetëdijesim për ta ruajtur ambientin

Me rastin e 22 Prillit, “Ditës Ndërkombëtare të Tokës”,  Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës në bashkëorganizim me MASHT-in,…

UBT shënoi 22 prillin, Ditën e Tokës

UBT përmes një forumi ka shënuar 22 prillin, Ditën e Tokës, me profesorë dhe studentë të programeve të ndryshme të…

​Dita e Tokës, ja si nisi të festohet

52 vite më parë, më 22 prill të vitit 1970, veprimtarë dhe shtete të ndryshme të Shteteve të Bashkuara, organizuan…

​Dita e Tokës shënohet me aktivitete të shumta në Kosovë

Për të shënuar Ditën e Tokës, sot në të gjithë vendin janë organizuar aktivitete të shumta, si nga institucionet qendrore…

Shkollat e Shtimes shënojnë Ditën e Tokës

Dje dhe sot, shkollat e komunës së Shtimes kremtuan Ditën e Tokës. Drejtoresha e Arsimit, Agime Roshaj e shoqëruar nga…

Kurti në Ditën e Tokës: Kjo ditë Kosovën e gjen në një gjendje më të rënduar në krahasim me vitin e kaluar

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në Ditën Ndërkombëtare të Tokës thotë se çdo ditë është dita e tokës. Kurti thotë…

​Shënohet Dita e Tokës, Komuna e Vushtrrisë largon një deponi ilegale

Në fshatin Samadrexhë të Vushtrrisë është larguar një deponi ilegale. Kështu kjo komunë ka shënuar Ditën Botërore të Tokës, duke…

Në ditën e tokës kërkohet më shumë kujdes për mjedisin

Me rastin e shënimit të 22 Prillit, Ditës Ndërkombëtare të Tokës Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës së bashku…