Mitrovica shënon Ditën Botërore të Mjedisit me disa aktivitete

 Për të shënuar Ditën Botërore të Mjedisit me 5 Qershor 2021, UN Habitat Kosova në bashkëpunim me Komunën e Mitrovicës…

Sot Dita e Mjedisit

Sot është Dita ndërkombëtare e mjedisit, e cila u caktua në vitin 1972 nga Asambleja e përgjithshme e OKB-së. Qëllimi…

Osmani: Angazhimi për mjedisin është kujdes për shëndetin dhe mirëqenien tonë

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani sot ka mirëpritur në takim përfaqësuesit e Javës së Kosovës për Zhvillim të Qëndrueshëm (KSDW).…

Sot shënohet Dita e Mjedisit, pastrohet zona turistike në Prevallë

Dita e Mjedisit do të shënohet sot në Kosovë me një aktivitet në Prevallë që fillon me pastrimin e zonës…

Nesër shënohet Dita e Mjedisit, pastrohet zona turistike në Prevallë

Dita e Mjedisit do të shënohet nesër në Kosovë me një një aktivitet në Prevallë që fillon me pastrimin e…