​Dita Botërore e Refugjatëve

Dita Botërore e Refugjatëve është një ditë ndërkombëtare e caktuar nga Kombet e Bashkuara për të nderuar refugjatët anembanë globit.…

Dita Botërore e Refugjatëve

Sot shënohet Dita Botërore e Refugjatëve. Dita Botërore e Refugjatëve synon të tërheq vërejtjen për vuajtjet e dhjetëra milionë refugjatëve…

Dita Botërore e Refugjatëve shënohet me përurimin e Qendrës së rinovuar të Azilit në Vranidoll

Me rastin e Ditës Botërore të Refugjatëve, Ministria e Punëve të Brendshme dhe UNHCR do të përurojnë sot Qendrën e…

MPB dhe UNHCR nesër shënojnë Ditën Botërore të Refugjatëve

Me rastin e Ditës Botërore të Refugjatëve, Ministria e Punëve të Brendshme dhe UNHCR do të përurojnë të premten Qendrën…

Dita Botërore e Refugjatëve

Sot shënohet Dita Botërore e Refugjatëve. Dita Botërore e Refugjatëve synon të tërheq vërejtjen për vuajtjet e dhjetëra milionë refugjatëve…