Në LDK thonë se ka shumë emra në kryeministër, por duhet të caktohen kritere

Që ora 10:00 e mëngjesit, Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka mbledhur kryesinë e saj për të diskutuar për të…

Mbahet tryeza “Shqipëri – Kosovë: dekonstruktimi i mitit të Shqipërisë së Madhe”

Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (OSFA) organizon tryezën “Shqipëri –…