Djali i Hysni Gucatit: S’po na lejojnë ta shohim babain se gjoja nuk kemi mjete financiare

Tash 11 muaj familjarët e Hysni Gucatit dhe të tjerëve të cilët po mbahen në paraburgim në Hagë, nuk kanë…

Diskriminuese, rreth 7 mijë punëtorë në vend marrin paga nga 80 euro

Qeveria e Kosovës është e përkushtuar për krijimin e mekanizmave për rritjen e sigurisë dhe shëndetit në punë dhe mbrojtjen…

Kontratë pune për regjistrimin e fëmijës në institucione parashkollore, Avokati i Popullit: Diskriminuese!

Avokati i Popullit konstaton se kërkesa për kontratën e punësimit të prindërve, e vendosur nga disa komuna gjatë publikimit të…