Si të përgatitemi në dimër

Termometri filloi të bjerë dhe është koha për supa, çajra bimorë, batanije, ditë të shkurta e netë të gjata. Pra…

Pse shtohet oreksi kur është ftohtë dhe si të ruhemi nga pesha

E keni vënë re, se ndërsa moti bëhet më i ftohtë, ne ndihemi pak më të uritur. Në dimër, nevojat…

Tendencat e grimit vjeshtë-dimër 2022/2023

Vijëzues për sy, rimel me ngjyra dhe buzë të errëta. Këto janë të rejat e grimit për periudhën vjeshtë dimër…

Kriza energjetike në Shqipëri: Në dimër, kondicioneri jo më shumë se 21 gradë

Nga temperatura fikse e kondicionerit, deri te shkëputja e energjisë elektrike në institucione, ky është thelbi i Aktit Normativ, ku…

Dimër mesjetar po na vjen thotë deputeti Besian Mustafa

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Besian Mustafa, ka reaguar pas lajmit për fillimin e reduktimeve të energjisë elektrike në…