Ditëlindja e Gjergj Kastriotit – Skënderbeut

Heroi kombëtar Gjergj Kastriot – Skënderbeu ka lindur më 6 maj të vitit 1405, në një familje fisnike të Dibrës,…

Në Dibër do të ketë raund të dytë

Në Dibër do të ketë edhe një raund të dytë, pasi në rivotimin e sotëm si raund i parë nuk…

Sot është ditëlindja e Gjergj Kastriotit – Skënderbeut

Sot është ditëlindja e heroit kombëtar Gjergj Kastriotit – Skënderbeut. Heroi kombëtar Gjergj Kastriot – Skënderbeu ka lindur më 6…

Dibër dhe Qendër Zhupë, shfuqizohet vendimi për gjendjen e krizës

4 viktima dhe 26 infektime të reja nga virusi korona, ky është bilanci I 24 orëve të fundit në Maqedoninë…

Filipçe: Do të dërgojmë mjekë shtesë në Dibër

Ministri i Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut, Venko Filipçe, në konferencën e radhës mbi gjendjen e koronavirusit në vend, konfirmoi…