Arrestohet japonezi që mashtroi 35 gra

Një burrë që doli me 35 gra dhe i tha secilës prej tyre se kishte një datëlindje të ndryshme, kështu…

Petrol Company këtë muaj do të dhurojë Skuter Elektrik Citycoco 1500W si dhe shumë shpërblime të tjera për klientët e saj

Në Petrol Company vazhdojnë shpërblimet për çdo muaj. Shkarkoni aplikacionin e Petrol Company, regjistrohuni dhe luani për të fituar njërin…

Hidhni dhuratat si kjo menjëherë!

Nëse ndiheni të pakëndshëm duke shpërndarë një dhuratë ose keni një ndjenjë të çuditshme sa herë që e shikoni, hidhni…

Devolli Group gëzon rreth 400 fëmijë me dhurata

Kompania “Devolli Group”, gjatë ditëve të fundit të këtij viti, i ka gëzuar rreth 400 fëmijë me dhurata për këtë…