Rasti i dhunimit të 11-vjeçares, anulohet vendimi për hedhjen e aktakuzës ndaj pesë të akuzuarve

Gjykata e Apelit e Kosovës, sot ka informuar se ka aprovuar ankesat e Prokurorisë Themelore në Prishtinë dhe ka anuluar…

Rasti i dhunimit të 11-vjeçares, RrGK: Të ndërmerren masa ndaj prokurorëve

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK), sot ka reaguar pas hedhjes së aktakuzës ndaj pesë të dyshuarve të përfshirë në…

​Deputeti Muja në protestë: Rasti i 11-vjeçares demonstron neglizhencë goxha të gjatë

Në protestën e sotme ku u kërkua mbrojtja e vajzave dhe grave nuk munguan as deputetë të pozitës. Deputeti i…

Ish-kandidati i “Përputhen” në protestë: Dënimi me vdekje është pak

Në protestën e sotme ku u kërkua mbrojtje dhe siguri nga shteti për vajzat dhe gratë, pas rastit të dhunimit…

Dj Dagz në protestë flet si baba i ardhshëm: Nëse është vajzë…

Mijëra qytetarë, aktivistë, përfaqësues politikë, këngëtarë e fytyra tjera publike kanë protestuar sot me kërkesat mbrojtje dhe siguri nga shteti…

Protestë masive në Prishtinë, kërkohet drejtësi për 11-vjeçaren

Qytetarë, aktivistë të shoqërisë civile por edhe fytyra publike sot u bashkuan dhe u bënë të gjithë një zëri për…

​Arrestohet edhe personi i pestë i dyshuar për dhunimin e 11-vjeçares

Policia e Kosovës ka arritur të arrestojë edhe personin e pestë të dyshimtë për dhunimin e 11-vjeçares. Në një njoftim…