Kuvendi s’ka kuorum për plotësim-ndryshimet e Kodit Penal

Kuvendi i Kosovës ka dështuar të miratojë Projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e Kodit Penal, në lidhje me veprat penale…

Osmani: Edhe institucionet arsimore duhet të kenë përfshirje në luftimin e dhunës

Edhe Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” sot përmes një aktiviteti i është bashkuar kauzës “16 ditë të aktivizimit kundër dhunës…

E mbijetuara e dhunës seksuale lëshon sallën teksa po fliste Daçiq

Prezenca e Ivica Daçiq ka bërë që e mbijetuara e dhunës seksuale nga Kosova ta lëshojë sallën ku po diskutohej…

Haxhiu: Prej nesër e ditëve në vijim do të organizohen 200 aktivitete në kuadër të 16 ditëve të aktivizimit kundër dhunës

“As edhe një më shumë”, është moto e fushatës 16 ditë të aktivizimit kundër dhunës në bazë gjinore. Një ditë…