Paraburgim ndaj një personi për dhunë në familje

Gjykata Themelore në Ferizaj, Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni Penal, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, për caktimin…

Një muaj paraburgim ndaj dy personave për dhunë në familje

Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë  për caktimin e masës së paraburgimit kundër të…

Dhunë në familje dhe posedim të substancave narkotike, kërkohet paraburgim ndaj tre personave

Prokuroria Themelore në Gjilan ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit ndaj tre personave, për shkak të dyshimit se kanë…

Dhunë në familje në Prizren, gruaja e bën burrin për spital

Policia në Prizren njoftoi për një rast të dhunës në familje. Sipas njoftimit, e dyshuara femër kosovare pas një mosmarrëveshje…

Sulmon motrën e vet, arrestohet

Një person është arrestuar në Gjakovë, pasi që i njëjti ka sulmuar fizikisht motrën e tij. Viktima ka pranuar tretman…

Tentoi ta vras gruan, një muaj paraburgim

Gjykata Themelore në Pejë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Pejë për caktimin e masës së paraburgimit për të…

Tenton ta vras gruan e vet, arrestohet

Një person është arrestuar në Klinë, pasi që i njëjti ka sulmuar fizikisht e me pas ka tentuar ta ngulfat…
error: