​Krasniqi tregon shqetësimet e bizneseve: Humbën shumë, mungoi bashkëpunimi me qeverinë

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë (DhTIK), Skënder Krasniqi kërkon nga qeveria një ofertë më të qartë për tërheqjen…

Ikja e fuqisë punëtore, tronditje e madhe për vendin

Sindikatat e Pavarura të Kosovës konsiderojnë se mungesa e fuqisë punëtore ka filluar të ndjehet dukshëm në vend. Ato apelojnë…

Dhoma e Tregtisë: Bojkotoni produktet e Serbisë

Mënyra më e mirë dhe më paqësore me i dal zot vendit, është duke blerë produkte vendore dhe duke mos…

Dhoma e Tregtisë kërkon krijimin e Ligjit mbi Odat

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë përmes një shkrese drejtuar kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe ministres së Tregtisë dhe…

​Kosova has në vështirësi për identifikimin dhe menaxhimin e aseteve jashtë vendit

Kosova po vazhdon të përballet me vështirësi në identifikimin dhe menaxhimin e të gjitha pronave të ndërmarrjeve shoqërore jashtë shtetit.…

​Nesër mbahet konferenca “Promovimi i investimeve rajonale”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë, në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri – Perëndimore (OEMVP) dhe Odën Ekonomike…

Dhoma e Tregtisë: Pushimi i Lehonisë të mbulohet 100% nga shteti

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë përmes një shkresë drejtuar Kryeministrit të Kosovës, Kryetarit të Kuvendit, Ministrit të Financave dhe Komisionit…

Sulmohet përseri ueb faqja zyrtare e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë e Kosovës

Ueb faqja zyrtare e Dhomës së Tregtisë është sulmuar nga hakerë të panjohur gjatë dy ditëve te kaluara, me ç’rast…

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë kërkon nga kryeministri Kurti që të kujdeset edhe për sektorin privat

Dhoma e Tregtisë ka ftuar Kryeministrin e Kosovës në një dialog të drejtëpërdrejtë. Përmes një komunikate për media, Dhoma e…

“Bizneset goditen për të tretën herë me rritjen e çmimit të çimentos”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë kërkon që të ndërmerren masa të menjëhershme nga ana e institucioneve të vendit, përkatësisht nga…