Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë kërkon më shumë përkrahje nga MINT

Diskutim i Ligjit për Investime të Huaja, nevoja e krijimit të ofertës për bizneset, diskutimi i Ligjit për Dhomat/Odat, Ligjit…

DHTIK vizitoi ELKOS GROUP pas incidentit me zjarr (Foto)

Në takimin e përbashkët të zhvilluar sot në Pejë, bordi i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë, së bashku me…

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë ishte pjesë e “Unstoppable Conference”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë (DhTIK)me qëllim të ngritjes së vetëdijes mbi nevojën për qasje dhe mundësi të barabarta…