Gjakderdhja e mishrave të dhëmbëve mund të tregojë sëmundje serioze

Megjithëse shumica e njerëzve zakonisht injorojnë mishrat e gjakderdhjes dhe nuk i marrin ato shumë seriozisht, kjo gjendje ndonjëherë mund…

Sa më shumë dhëmbë të humbasim, aq më pak jetojmë

Higjiena orale dhe jetëgjatësia – sa më shumë dhëmbë të humbasim, aq më pak jetojmë. Ky është alarmi që vjen…

5 mënyra për të ndaluar gjakderdhjen e mishrave të dhëmbëve

Gjakderdhja e mishrave të dhëmbëve është shenjë e inflamacionit bakterial. Nëse mund të ndalojmë sëmundjen e mishrave të dhëmbëve në…