​Hadri rrëfen periudhën kur kishte shkuar të mjekojë pacientët në Zllash

Teuta Hadri është dëshmitarja e radhës e mbrojtjes së Salih Mustafës në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë. Hadri,…

Në Hagë përfundon dëgjimi i dëshmitares eksperte në gjykimin ndaj Gucatit dhe Haradinajt

Gjykimi ndaj ish-krerëve të OVL-UÇK, Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitares eksperte, Anna Myers. Ajo…

Në fund të dëshmisë trupi gjykues do të marrë vendim për provat materiale të paraqitura nga dëshmitarja Pumper

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ka filluar seanca në të cilën po zhvillohet gjykimi ndaj ish krerëve të Organizatës…