Ngriten çmimet e derivateve të naftës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme në Kosovë. Çmimet e…

Lirohet benzina për 1 cent

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për ditën e sotme. Sipas…

​Benzina lirohet për një cent

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për të premten. Sipas njoftimit,…

Këto janë çmimet e derivateve për sot

Këto janë çmimet e derivateve për sot Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve…

Çmimet e lejuara të derivateve për 24 orë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka bërë publike çmimin maksimal të lejuar për secilin produkt të naftës. Sipas njoftimit,…

MINT rikthen çmimet tavan për derivatet, ja sa do të jenë sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka vendosur sërish çmimet tavan për shitjen e derivateve. Sipas njoftimit, çmimi maksimal…

​Nafta dhe benzina dy centë më lirë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për të premten. Sipas njoftimit,…

​Bie për 1 cent çmimi i benzinës, nafta dhe gazi mbeten njëjtë

Çmimi i benzinës do të jetë më i ulët për 1 cent gjatë 24 orëve të ardhshme, ndërsa nafta dhe…

Çmimet e derivateve për 24 orët në vijim

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivative për 24 orët e ardhshme. Sipas njoftimit,…

Këto janë çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e produkteve të naftës për ditën e sotme. Sipas njoftimit, çmimi…