​Miratohet Projektligji për dërgimin e FSK-së jashtë vendit

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes ka miratuar Projektligjin për dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës(FSK) jashtë vendit.…

Miratohet Projektligji për dërgimin e FSK-së jashtë Kosovës

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes  ka miratuar Projektligjin për dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit.…

Kuvendit i rekomandohet miratimi në parim i Projektligjit për dërgimin e FSK-së jashtë vendit

Komisioni parlamentar për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes i ka rekomanduar Kuvendit miratimin në parim të Projektligjit për dërgimin…
error: