88 raste denoncimi për punëdhënësit nga punëtorët

Për vetëm 12 ditë janë raportuar 88 raste denoncuese, përmes aplikacionit elektronik për verifikimin e punëtorëve, nëse janë të deklaruar/regjistruar…

Ngritja e çmimeve – 3,705 denoncime nga qytetarët

Nga fillimi i zbatimit të vendimit të Ministrisë së Financave dhe Transfereve,  nga data 12 mars deri më 22 mars,…