Gucati e Haradinaj dënohen me nga 4.5 vite burg, të pafajshëm për vetëm një pikë të aktakuzës

Trupi Gjykues në krye me Charles L. Smtih III i ka shpallur fajtor Hysni Gucatin dhe Nasim Haradinajn duke i…

Dy zyrtarë dënohen me nga 20 muaj burgim dhe 1 mijë euro për korrupsion

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shpallur  aktgjykimin  kundër të akuzuarve R.I. dhe B.G. për veprën penale ‘ushtrimi i ndikimit’, sipas…