​Goran Stanishiq dënohet me 20 vjet burgim për vrasjen e 13 civilëve gjatë luftës në Kosovë

Goran Stanishiq është dënuar me 20 vjet burgim për vrasjen e 13 civilëve gjatë luftës në Kosovë. Gjykata Themelore në…

Kërkohet paraburgim ndaj një personi të dyshuar për tentim vrasje

Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata kompetente në…

Basha kujton masakrën e Srebrenicës: PD do të paraqes rezolutë për të dënuar atë dhe gjenocidin serb në Kosovë

Basha kujton masakrën e Srebrenicës: PD do të paraqes rezolutë për të dënuar atë dhe gjenocidin serb në Kosovë Basha…