DnV: Asnjë gjobë nuk është shqiptuar për subjektet politike gjatë kësaj fushate

Subjektet politike dhe kandidatët e tyre për kryetarë të komunave,  nuk po respektojnë masat antiCOVID. Kështu po organizohen edhe shumë…

​DNV i bën thirrje presidentes që të emërojë dy anëtarët e KQZ-së

Përfshirja e grave në lista zgjedhore dhe koalicione programore e jo të bazuara në pazare, janë dy kërkesat kryesore e…

DnV me raport përfundimtar: Zgjedhjet e 14 shkurtit në përputhje me standardet demokratike

Misioni vendor për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim”, vlerëson se zgjedhjet e mbajtura më 14 shkurt janë zhvilluar në…

DnV: 37.3 për qind e qytetarëve votuan deri në 16:00

Rrjeti i organizatave joqeveritare “Demokracia në Veprim” ka njoftuar se 37,3 për qind e qytetarëve në nivel vendi kanë ushtruar…

DnV: Deri në ora 13:00 kanë votuar 19.8% e votuesve

Procesi i votimit në të gjithë vendin po vazhdon të vëzhgohet nga koalicioni i OJQ-ve Demokracia në Veprim me qëllim…

DnV: Partitë publikuan programet me shumë vonesë, përdorën edhe gjuhën e urrejtjes

Fushata 10 ditore e partive politike për zgjedhjet e parakohshme parlamentare që do të mbahen nesër u përcoll me shkelje…

​DnV: Gjatë fushatës nuk mungoi as gjuha e urrejtjes

Koalicioni i organizatave që monitorojnë procesin zgjedhor Demokracia në Veprim ka bërë të ditur se gjatë fushatës zgjedhore për zgjedhjet…

Zgjedhjet e nesërme pa monitorimin e OSBE-së dhe me dy mijë vëzhgues më pak

Integriteti zgjedhor që ka arritur Kosova në disa palë zgjedhje po bënë që zgjedhjet e 14 shkurtit të mbahen për…