Përfshirja e deputetëve në garën për zgjedhjet lokale do të pengojë punën e Kuvendit

Fushata për zgjedhjet lokale të 17 tetorit pritet të shënojë ngecje në punët e nivelit qendror, meqë deputetë e ministra…

Demokraci Plus kërkon shkarkimin e Sami Kurteshit

Demokraci Plus ka kërkuar sot nga presidentja Vjosa Osmani që në bazë të Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme, ta shkarkojë…

Bordit të OSHP-së i skadon mandati, ankesat e operatorëve ekonomikë nuk mund të shqyrtohen

Mandati i bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit ka skaduar dje më 30 mars 2021. Demokraci Plus (D+) kërkon nga…

Demokraci Plus, thirrje Prokurorisë së Shtetit t’i hetojë ankesat e partive politike nga komunitetet jo shumicë

Organizata Demokraci Plus i ka bërë thirrje Prokurorisë së Shtetit që t’i hetojë ankesat e partive politike që përfaqësojnë komunitetet…

Marrëveshje ekonomike pa prezencën e ekspertëve të fushës

​Në Uashington po mbahen takimet mes palës kosovare dhe asaj serbe. Në Prishtinë janë ngritur shumë pikëpyetje në lidhje me…

“Komuna të vogla, probleme të mëdha në prokurim”

 Demokraci Plus ka publikuar raportin e monitorimit të aktiviteteve të prokurimit “Komuna të vogla, probleme të mëdha në prokurim”, i…

Krasniqi: Kushtetuesja uli tensionet politike, vendimi përfundimtar para 28 majit

Gjykata Kushtetuese mund të merr vendim përfundimtar para datës 28 maj, afat ky i masës së përkohshme që është vendosur…

Demokraci Plus kërkon rol aktiv të Kuvendit në ushtrimin e funksioneve kushtetuese

Demokraci Plus ka kërkuar nga Kuvendi i Kosovës të vazhdojë me mbikëqyrjen e punës së qeverisë në detyrë, pavarësisht gjendjes…

Prezantohet anketa me përdoruesit e shërbimeve të gjykatave

Demokraci Plus (D+) dhe Qendra për Avokim dhe Kulturë Demokratike sot shpalosin rezultatet e anketës me përdoruesit e shërbimeve të…

Rushiti: Shkarkimi i nëpunësve civilë pa ndonjë arsye është i paligjshëm

Qeveria ka obligim që të risistemojë të gjithë nëpunësit civilë tepricë, të cilët pas bashkimit të disa dikastereve nuk janë…
error: